Crowdfunding

Crowdfunding

Na de aanleg van ons buitenpark zijn we nu bezig een indoor freerun park in Emmeloord te realiseren!

Onze passie, freerunning willen wij graag met iedereen delen. Dit zijn wij gaan doen door lessen, workshops, shows, reclames en filmwerk. En natuurlijk het delen van onze kennis met LO-docenten en gymnastiek verenigingen.
Op dit moment willen wij onze droom verwezenlijken, en een eigen indoor locatie realiseren. Een plek waar gespeeld en geleerd kan worden in een veilige leeromgeving. 

MAAR..
..we kunnen dit niet alleen, we hebben dan ook uw hulp hard nodig!

Met financiële donaties kunnen we zorgen dat het pand dat wij op het oog hebben beschikt over de nodige voorzieningen. Maar ook willen we de opbrengst natuurlijk gebruiken voor een hele gave inrichting. Denk hierbij aan uitdagende obstakels, veilige gymmatten en een mooie sportieve look!

Kortom we willen gewoon een hele sportieve, veilige, spectaculaire maar vooral ook uitdagend indoor park realiseren. En hoe mooi is het dit samen te doen?

Mocht je ons op welke manier dan ook willen helpen (op financieel gebied maar anders is natuurlijk ook van harte welkom!) bel of mail ons dan via onderstaande gegevens!
Natuurlijk willen wij voor mooie donaties ook graag wat terug doen, daarom zullen we ook een passende wederdienst bedenken!

info@freerunacademy.nl
Tel: 0646020312
Contact persoon: Martijn Riemersma